6 Aralık 2014 Cumartesi

At SEMA Show önümüzdeki ay, Koreliler test sular ile Yüksek Performans K900 konsept otomobil spor bir kerelik bir gövde kiti ile karbon fiber ekler, bir özel boya işi, 21-inç karartılmış-out tekerlekler ve bir gizli ayarlı başlık altında.
Fırlatma model bir 420hp 5.0-litre V8, SEMA proje arabayı bol miktarda güç var.
Kia da bu tür deyim…) fikrini açıklar gibi kısa K900 kavramı arkasında serbest:
“Olağanüstü performans ve kişiselleştirilmiş tarzı ve izlemek için bir günlük bir yarış sürücüsü veya sahibi ekip taşıyan makine için önkoşullar ve Yüksek Performans K900 sağlar.”ubaru abd’de ekipman ve teknoloji yükseltmeleri ile XV Crosstrek ve XV Crosstrek Hibrid geçitler onun bu aralık 2015MY sürümleri bırakın dedi.
tekirova rent a car.
Bu 2015MYs yeni bir bilgi-eğlence sistemi standart bu kasanın 2.0 i, 2.0 i Premium ve Hibrid modeller, istihdam bir 6.2-inç dokunmatik ekran ile arka görüş kamerası, kaydırma ve kaydırma multi-fonksiyon kontrolü için ses ve diğer özellikleri.
Yeni 2.0 i Premium ile Subaru Görme sürücü yardım teknolojisi, 2.0 i Sınırlı ve Hybrid Touring modelleri almak daha büyük bir 7.0-inç çoklu dokunmatik jest ekran ile birlikte, SiriusXM Uydu Radyo (abonelik gereklidir), * sesle kontrol ve çift USB portu. Onlar da göstergesi kümedeki yeni renkli bir LCD alın.
Ayrıca, tüm Görme donanımlı modellerde standart olarak yeni bir Direksiyon simidi Duyarlı sis farları edinin./ucuz araba kiralama
Bu 2015MY 2014MY selefleri gibi aynı görünüyor ve motor seçenekleri güzel xvs devam. Fiyatlandırma ilan edilecek.İki erkek ve yolu kapladı, Cip sürücüsü hakkında yorum filme söz konusu araç daha sonra kendi arabasına çarpan yaklaşan bir Jeep Wrangler çarptığında kendi kaza kaydı sona erdi

http://www.tekirovarentacar.wordpress.com

http://www.ucuzarabakiralamae.wordpress.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder