11 Aralık 2014 Perşembe

ANTALYA ARABA KİRALAMA

“Kokpit kısmı beyaz bitmiş olduğu gerçeğini sıcaktan bizi korumak için mükemmel bir yoldur. Siyah çatılı bir araba yarıştı ettik ve büyük bir fark olduğunu söyleyebilirim,” Peugeot sürücüsü Stephane Peterhansel söyledi. 

Dünya kros zor rallisi için hazırlamak için, Peugeot 2008 DKR cesaret verici sonuçlar ile son aylarda Fas'ta binlerce kilometre kaplı.

“Test programı sonuçları teknik anlayışımız, iyi kurulmuş olduğunu göstermektedir. O, bu araba önemli temkinli yani gelişiminin çok erken bir aşamada olduğunu söyledi. Bu macera için büyük emelleri var olsa da, yine de tevazu ile büyük bir anlaşma ile mücadele ediyoruz.” dedi Peugeot Sport direktörü Bruno " Famin.
ANTALYA ARAÇ KİRALAMA
Ocak ayında Dakar başlayana kadar gitmek için sadece 48 gün, takımın yoğun bir program ile karşı karşıya. Kasım 20, hizmet kamyonları gerekli tüm ekipman ve yedek parça taşıyan Arjantin deniz yoluyla sevk edilecektir. Bundan sonra, Peugeot 2008 DKR üç ralli arabası Fas'ta son bir test, başında geçirecekPeugeot sırayla 508 RXH, aynı zamanda bir melez olduğunu kaldırdı, bir crossover değişken ve dört tekerlekten çekiş kökenli olan 508 emlak yapar.

Eğer aynı tedavi daha küçük 308 SW (stationwagon)uygulanması durumunda, elde edilen araç işlenen yorumu burada, nezaket X-Tomi yayınlanan farklı olmaz.

Ve, aslında, iyi görünüyor, normal 308 vagonun zaten çekici estetik üzerine bina var. Peugeot tam hibrid sistemi (ve all-wheel sürücü olun)vermek için çaba için çok olanaksız görünse de her zamanki plastik kaplama ve daha uzun sürüş yüksekliği olur.ANTALYA RENT  A CAR

Bu yapılacak, Skoda Octavia Scout ve sele karşı çıkacağını hem de bu varsayımsal rakipleri all-wheel ile gelse de X-si pil, sürücü Leon. Peugeot daha ucuz olsa da, ve muhtemelen 2008 ve 3008 gibi arazi yanıt sistemi çeşit ile donatılmış olacaktır.Hyundai Accent salon büyük bir kamyon sürücü ve Ford Focus hatch yolun karşısına geçen çatısı tepesi üzerinde koç; senin hatan burada.

Kaza oldu Murmansk otoyol St. Petersburg, Rusya değiliz yani tamamen farkında olan, yerel trafik kuralları, ve özellikle, ister sağ şerit sadece dönüm, bu durumda, Aksan sürücü olur ayı suçlarlar.
ANTALYA LARA RENT A CAR
Başka bir şey olursa, Hyundai çok hızlı trafik koşulları için, kamyon yolun sol tarafında onun görünürlüğü gizlenmiş gerçeğinden bahsetmiyorum bile gidiyordu. Hala bir viski gibi görünme, Lincoln Black Label serisi marka lüks markalar arasında prestij saflarında yukarı çekmeye çalışır.

Lincoln daha iyi deri ve yeni boya renkleri sadece daha içeren yeni lüks döşeme pazartesi günü açıkladı. Dört tasarım temaları MKS ve MKC - Hoşgörü, Merkezi Sahne, Modern Miras ve Oasis sunulacak. Her biri kendi renkleri, ahşap döşeme ve deri ya da Alcantara tedaviler vardır. Ayrıca Black Label arabalar için dış cephe boya renkleri ve jantlar özel vardır.

Tüm olsa da, bu erken andıran bu ruh ve kavramları hakkında konuşmak bir sürü var "kayalar ve ağaçlar" Infiniti reklamlar. Nasıl olduğunu.
Antalya Lara Araba Kiralama 
Ayrıca sadece buda bir paket daha olacak, Black Label müşterilere özel Lincoln bayilikler kişisel alışverişçi almak için izin verir. Bu asistanlar için potansiyel müşteriler rehberlik edecek onların "ideal Lincoln" ve onları bayilik gelmek yerine.bir ev ya da ofiste bu alıcılar karşılamak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder