2 Aralık 2014 Salı

 Hemen hemen her yeni araba büyük bir araba üreticisi tarafından başlatılan standart veya isteğe bağlı olarak, bilgi-eğlence ve bağlantı özelliklerinin gizli bir listesi vardır.  bu gizlilik için ne anlama geldiğini hiç merak ettiniz mi?
Şimdiye kadar, her otomobil şirketlerinin  kendi veri toplama ve bilgilendirme politikası vardı. Bu demektir ki onlar ne isterse onu yaparlar memnun kalmadıkları  tüm bilgileri topladığı sistemleri gibi GPS diye adlandırdılar , akıllı telefon bağlantısı ve diğer tüm veri depolama sisteminde araçlar da  - ve onlarda  kesinlikle bir sır olarak nitelendirirler..
Ford genel başkan yardımcısı satış ve pazarlama müdürü  Jim Farley, bu yılın başında konuştuğu sırada bir panel de CES. “Arabanda GPS var, ne yaptığını biliyoruz. Bu arada, herkes için bir veri kaynağı yok. diye eleştirirken.”
Eleştiri den  daha sonra yaptığı açıklamada, “Mavi Oval müşterileri hakkında ne bildiğini.” mischaracterized söyleyerek geri çekildi.
Bir hareket korumak için veri olmaktan kötüye, aynı zamanda suan  daha gelişmiş sistemli  arabalarını, Autonews raporları GM, Ford, Chrysler, Toyota, Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz, Hyundai-Kia, Nissan ve Honda  olarak duyurdu onlar için uygulamak endüstri çapında için kullanma bilgi ve koruma müşterilerinin gizlilik açısından önemlidir.
Bu prensipler herhangi bir mühendislik sorunları doğması halinde bir yıl , ile veri belirli kullanımlar için müşteri onayı uzantısı elde etmek isteyecektir.
Uzun lafın kısası, araba satan politika sahiplerinin  önce görmek mümkün olacakki , şirketler topladıkları veri türünü ve kullanılabilir şekilde ifşa ile satın alma ya da sahiplenmektedirler.
“Modern arabalar değil-çok-uzak gelecekte birbirleriyle iletişim kuramaz, sadece” John Bozzella, Küresel Otomotiv üreticileri Derneği başkanı,  “Müşterilerimizin gizlilik ve araç sistemleri güvenliği üzerinde ihtiyatlı bir zorunluluktur.”
 bir otomobil Ar-Ge programı, garanti sorunları, teşhis, güvenlik veya çalıntı bir araç sağlanan bulmak için bile araçlardan toplanan veri kullanabilecektir “”
Bir istisna: kişisel bilgiler, , olması koşuluyla, belirli koşullar böyle bir emri veya bir mahkeme kararı ile  ancakbelli başlı veriler toplanabilecektir.
Eğer bir yasa çıkınca  vatandaş o zaman korkacak bir şey yok saygılı olursan, değil mi? Sonuçta, hükümet sadece senin için iyi olanı istiyor...
2)
Diğer otomobil Gran Turismo yarış oyunu 15. bir konsept ile kutlayacak bir dizi gibi, GM ayrıca, spor arabaları gerçek hayatta yaşanan bir sürümünü oluşturmak için planlıyor. 2014 Los Angeles Auto show'da canlı  olarak önümüzdeki hafta açıklanacak.Corvette sosyal medyaya  gönderme olarak  GM Vision GT kavramı vardı bize inanın o arabaya  gereksinimleri Corvette olarak yayınlandı.
Yarışçılar Jim Hall ve Hap Keskin 1962 yılında Chaparral Araba kurulan ve yakında Chevrolet Araştırma ve Geliştirmeleri  izlemek için birçok gelişmiş modeller serbest olarak görülecektir.."Jim Hall ve Chaparral harmanlanmış sanat olan  racing ile bilim görülmemiş bir şekilde, değişen sport ve sonsuza kadar ilham verici bir yeni nesil için deney ile aerodinamik ve geleneksel olmayan malzemeler," dedi Mark Tuna, GM yönetim kurulu başkan yardımcısı. olarak tanımlandı....Yeni Chevrolet Chaparral 2X springs koruma alanı GM İleri Tasarım Stüdyosu, Jim Hall ile giriş yaptı."Tasarımcılarımız neler yapabileceğini bir örnek olarak hizmet verecek serbest zaman, hiçbir çubuklu tutar, " dedi Ed Osmangazi, GM başkan yardımcısı,” Küresel Tasarım. “Kelimenin tam anlamıyla fantastik bir araba."Şu an elimizdeki tek şey bu, ama GM bize araba hakkında tam bilgi vermeden önce uzun olmayacaktır.
3)Subaru bize yeni Viziv GT Vision Konsept olan spor otomobilini sadece Gran Turismo 6 için yapılan daha açıklayıcı bir görünüm sağladığı için hedef her zaman üst sınıflar.
Japon markası aslında yaklaşık bir yıl önce dijital çalışma zamanında yazdık, bize hatırlatan tek bir çizim ile alay konusu haline gelmiştir. evrimleşmiş BRZ bir çekim ve  fren tarzı  olan tavan çizgisi".racer ile Birlikte yeni bir video, yayınlanmasını bekliyor.
Subaru da duyurdu adını araba, ama dürüst olmak gerekirse, biz göremiyorum benzerliği ile firmanın düzenli Viziv 1 ve Viziv 2 kavramlar  halinde üzerinde gösterilen bu dersi geçen sene. gösterdiler...
3)Ford yeni yedi koltuklu Guangzhou Auto Show a gelecek hafta yayınlamak için  kaputu alüminyumdan olan yeni segmentini SUV Everesti satışa sundu. Taban Ford Ranger kamyonet, Everest te açıklandığı gibi bir off-road SUV, gibi özellikleri bir body-on-frame inşaatı, dört tekerlekten çekiş, aktif bir transfer kutusu ile Tork Talep ve Arazi Yönetim Sistemi.ni bir araya getirdi

Ford Everest 2015 yılında dokuz pazarlarda satışa gidecek: Çin, Avustralya, Yeni Zelanda, Hindistan ve ASEAN bölgede. piyasalar Ford da Sahra altı Afrika ve 2015 yılında Güney Afrika için dayanıklı SUV u tanıtacak. Üretim Çin pazarı için Gazi, Çin'de JMC Shanghai fabrikasında ASEAN piyasası için AutoAlliance da gerçekleşecek olan üretim tarihe adını yazdıracak .Thailand fabrikasında da tanıtımın gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeni SUV arka tekerlek her iki sürücü için de geçerli olacak ve dört tekerlekten türevleri her zaman güvenli bir sürüş yakalamaktadırlar. özel pazar talebine bağlı olarak sürücü. Ford (31,5 inç) mm 225 (8.85) ve su-sığ 800  mm sınıfının en iyisi yerden yükseklik olduğunu söylüyor. Off-road yeteneklerini sürücüleri dört ön ayar veren Arazi Yönetim Sistemi ile geliştirilmiş:/Çim, Kum ve Kaya/Çakıl Normal Kar. gibi zorlu parkurlarda sürüş zevki yaşamaktadır.Bu ayarlar aracın yakıt, şanzıman, dört-tekerlek ve çeşitli arazilerde uyum gaz çekiş sistemi çekiş kontrolü değiştirebilir. Off-road extreme ortamları için, sürücüleri el ile dört-tekerlek, daha fazla kontrol için sürüş modu düşük menzilli transfer case kilit. Off-road yeteneğine rağmen, Ford yeni Everest yolda çevik ve öngörülebilir kullanım için rahat, istikrarlı bir sürüş sağlar diyor.Modeli sunulan üç motor, bir 2.0-litre EcoBoost turbo benzinli ve iki dizel motor: 3.2-litre Motor beş silindirli TDCi ve 2.2-litre Motor dört silindirli TDCi. İki şanzıman, altı ileri manuel ve altı vitesli bir otomatik sunulmaktadır. Aracın üretim öncesi çalışma geçen yıl ortaya çıkan hemen hemen aynıdır, tasarım-bilge konuşacak çok şey yok. demiştir..

4)Hız hata sadece KTM X-Bow GT, R ve RR adlı üç yeni performans olarak şarkı sunduğu Wimmer RS vurdu.İle GT paketi, ÜRÜNE Audi kaynaklı 2.0-litre turbo diye dört kazanır bir kuyruklu 200PS (197hp) stok birim artırılması çıkış 285PS (281hp) ve 420Nm için 485PS (478hp) ve 520Nm,  tork bırakarak güç-ağırlık oranı için inanılmaz  bir yenilik sağladı beygir başına1.75 kg başına beygir gücü. vermiştir.Wimmer GT çok altında 4.0 saniyede 100km/h (62mph) can ve 257km/h (160mph) üst edebilir diyor. Ayrıca aerodinamik, ESP, ABS ve süspansiyon değişiklikleri, bu versiyon için fiyat €130,000 (~US$162,000) Sıradaki €120,000 (~US$150,000) R melodi var 455PS (449hp) ve 400Nm izin verdiği için bir üst hız 248km/h 154mph), Wimmer sunan bir süspansiyon ayar ve birkaç diğer seçenekleri gibi büyük bir arka kanat.olarak tanıtılacaktır.

5)Satmak ne olursa olsun, özellikle de zırhlı araba işindesin zaman ürün tam bir güven duygusu var, müşteriler göstermek zorunda. kalırlar Görebileceğiniz gibi aşağıdaki video, millet Texas Yüzeyi Corporation (TAC) inan ürünlerini çok izin verdiler, şirketin başkanı ve CEO'SU Trent Kimball otur direksiyona bir zırhlı Mercedes-Benz GL SUV iken bir astlarının atılan şutları en ön cam ile bir AK-47.Hiç şüphesiz katil asla iki kez aynı noktaya ateş ettiğini göreceksiniz (muhtemelen çok daha tehlikeli olurdu), ama mermi ile ön camın tüm alanı kapsayacak yaptı.Açıkçası böyle bir şey CEO'SU oldu, yoksa videoyu ilk etapta serbest olmazdı. Onun en iyi ürün test örneği izlemek için aşağı kaydırın.

6)Qoros Q konsepti ilk görüntüleri düştü, çok kolayca sahip olabileceği bir araç iRobot filmi Will Smith oyuncular için araba listesi entegre edildi.İki resmi fotoğrafları gösterilen Çince ayarı iyi görünüyor eşit olsa fütüristik böyle de olması bekleniyor.Q: QorosQloud Qubed, onun tam adını vermek için“, çok boyutlu akıllı kişisel yönetim asistan gebe kalır.” Üretici diyor ki, “öğrenirler sürücü üzerinde bir süre boyunca beş duyu ile dinamikleşerek  araç/şoför ilişki modellenmiş aynı şekilde bir insan ilişkisi, gelişen ve büyüyen zaman.”Zaman dilimi bilge, bu gelecekte 15 yaşındaki bir araç olarak görülüyor ve Qoros söylediklerine bağlı sürüş bir sonraki adım, tamamen yeni bir sahiplik deneyimi sunan temsil eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder