4 Aralık 2014 Perşembe

BMW'NİN ana modeller listesinde, yeni nesil tasarım açısından birbirinden daha farklı olacak modellerini  , şirketin tasarım patron ortaya koymuştur.
BMW, yaklaşan tasarım dili  ile gelişme planları, 3 1-, 5 - ve 7-Serisi  ile daha kolay bir şekilde birbirinden ayırt edilirler, böylece modeller her konuda en gözde seçilirler. “Her modeli, kendi küçük dünyasında istiyoruz. İki milyon araba sattığı pazarda önemli bir şekilde bu senede artış  düşünüyoruz,” Karim Habib, BMW marka tasarım direktörü, Autocar dergisi tarafından şeklindeki  ki  yukarda bahsedilen sözleri dergi tarafından kaydedildi.
BMW 7 SERİSİ :ELPARS RENT A CAR
“Münhasırlık yapmadan  korumak gerekir, ve eğer bir şey onları daha fazla ileri itiyorsa bu iyiye işarettir,” diyerek devam etti konuşmasına.. Trend veren her model ayrı bir kimlik olmuştur 1990'ların altında Chris Bileklik sonra da BMW eleştirildiği  için yapım,  aşamasında ilk olarak küçük, orta ve büyük sürümleri  ön planda tutulmuştur bu arabalar her zaman talep gören 3, 5 ve 7 Serisi.
Ancak, BMW şimdi daha da güçlü bir şekilde  büyüme ve farklılaşma istiyor. “Ne yaparsanız yapın araba iç özellikleri gösteren özgün tasarımdır,”
Tasarımcı arabalar farklı görünmesi için bir yolu keşfeden bmw ilk değişimi farlarda ve stoplarda yapmıştır yeni LED far teknolojisi her model birer ön uç grafik vermesi için olduğunu söylüyor. BMW yeni
lansmanı 7 Serisi için hazırlanıyor slim LED far özelliği beklenen sedan kasa bekleniyor an itibariyle. Bu farlar tasarımcıların gözünde şu konuşuluyor  7 Serisi için  çok daha büyük çift böbrek ızgarası vermeye çalışalım.
Nedeniyle 2016, yeni nesil 5 Serisi de LED farlarıyla  alabilirsiniz, ama bu teknolojinin maliyeti geliştikçe fiyat ta biraz yüksek olacaktır.. Yeni nesil için 3-Serisi LED farlar maliyet kısıtlamaları nedeniyle söz konusu değildir.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder