23 Kasım 2016 Çarşamba

Antalya da Rent A Car Fiyatları Degişgenlik

Antalya da Rent A Car Fiyatları Degişgenlik
Antalya da Rent A Car Fiyatları
Otomobil kiralamaları her geçtiğimiz gün artmakta olup otomobil isteği de tatil amaçlı yabancı kente giden, iş gezisi yapan veya gündelik otomobil gereksinimi duyan bireyler aracılığıyla epeyce avantajlı ve pratik bir duruma gelmiştir.


Araç kiralamak temel birden çok adımda yapılabilmekte olup insanlara da kocaman kolaylık sağlamaktadır. Müessesesel veya ferdi kiralamalar yapan rent a car şirketleri yer almaktadır . Müessesesel personel firmalar şirketlere otomobil kiralamakta olup ferdi kiralama yapan firmalar da kişisel kiralamalar yapmaktadır. Tercihe ve isteğe yönelik bu vaziyet değişim gösterince alakalı firma ile protokol yapılabilmektedir. Antalya  rent a car firmalarının maliyetleri her ilde meydana geldiği benzeri otomobillerin modeline ve markasına yönelik değişmektedir.

Bireysel kiralanan otomobillerin fiyat değerlendirilmesi saatlik olarak da yapılabilmekte iken; müessesesel kiralama yapan şirketlerin fiyatlandırması gündelik , haftalık veya senelik olarak yapılabilmektedir. Oto kiralamada maliyetleri etkileyen bir takım etmenler yer alır . Bu etmenler arasında; 1- Kiralanacak meydana gelen otomobilin marka ve modeli 2- Otomobilin kiralandığı sezon( yaz veya kış sezonu) 3- Gündelik , haftalık veya maaş kiralama benzeri konular belirleyici olmaktadır.

Örneğin Antalya rent a car sektöründeki başarısını savunan Elpars Rent A Car Renault Fluence dizel ve manuel kullanım otomobilin 1-4 gün amaçlı gündelik kiralama fiyatı 27 Avro dolaylarında , 7-13 gün kiralama müddeti amaçlı gündelik 23 Avro dolaylarında , 22 gün ve üstünde kiralamalardaki gündelik fiyatı 22 Avro dolaylarında tespit edilmiştir . Otomobillerin dönemsel kampanyalara girmesi ile rent a car fiyatlandırmalarında değişim olabilir .Antalya da rent a car maliyetleri her araba niteliğine yönelik değişirken, her bütçeye de hitap etmeyi ihmal etmiyor. Bir minibüs kiralama fiyatı ile bir ticari ticari taksi otomobilin kiralama fiyatları benzer olmayacağı gibi; 2 Otomobilin nitelikleri de benzer olmaz.

Kiralama sözleşmesinde de bu özellikler ve fiyatlar belirtilmektedir. Kiralayan bireyin sürücü belgesi ve nüfus cüzdanının yakınında bulundurulması mecburiyeti olmakla birlikte sürücü dokümanını kullanmaya başlayalı bir senesinin de dolmuş olması gerekiyor . Rent a car firmaları bu belgelere uyarı etmek zorundadır. Bu, hem bir şirketin hem bir de sürücülerin güvenliği tarafından nihai derece mühimdir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder