25 Kasım 2014 Salı

Bu X7 hisse platformu ile Landwind var X5 SUV ile güç gelen bir Mitsubishi kaynaklı 2.0-litre turbo benzinli

Eğer bunun farkında değiliz, ama Landwind, daha doğrusu Kara Rüzgar [sic], yeni X7 Aralığı gibi görünüyor Rover Evoque - çok şeyim var aslında.
ANTALYA OTOGAR RENT A CAR
Ve İngiliz firmanın sadece yerel ortak Chery Otomobil Firması Çin Evoque üretim başladı Land Rover için daha kötü bir zamanda gelemezdi.

Sadece iki Suv arasında belli belirsiz bir benzerlik söz etmiyoruz, ama görsel olarak çok yakın bir kopyasını - devam et, kimse seni suçlamaz. o bir klon, çağrı...

Landwind 2014 ... ... bu hafta evinde X7 dünya prömiyeri Guangzhou Auto Show ev sahipliği yapıyor, ama henüz Land Rover herhangi bir yorum duymak ettik.

Bu X7 hisse platformu ile Landwind var X5 SUV ile güç gelen bir Mitsubishi kaynaklı 2.0-litre turbo benzinli motor üreten 204PS (201hp) ve 250Nm (184 lb-ft) maksimum tork eşleştirilmiş ya da 6 vitesli manuel veya 8 vitesli otomatik, göre Çin medyası.Ford daha uzun, yedi koltuk Kenarını crossover, özellikle Çin pazarı için özel sürüm önizlemesi vardır. Guangzhou Auto Show, yeni bir dünya prömiyeri üç satır yapma, Ford Edge tam sunmaktadır.
antalya-otagar-arac-kiralama
Ford Edge bu yeni sürümü yerel olarak 2015 yılında başlayan Changan Ford tarafından üretilen ve ortak girişim bayileri aracılığıyla satılacak. Kenar genel sürümü Detroit haziran ayında açıkladı ile karşılaştırıldığında, Çin için Kenarı koltuk ve diğer özellikleri üçüncü satır “özellikle çin'deki müşterilerin ihtiyaçlarına göre.”diye ekliyor

Sırada Ford bahsetmiyor boyutları, yedi koltuk Kenarı daha uzun, beş koltuklu versiyonu olan bariz karşılaştırırken bu iki araç’ üçüncü lateral pencere, oldukça uzun konulu Çin-spec modeli.

Ayrıca, yedi koltuklu versiyonun bagaj kapağı daha dik. Ancak, dingil mesafesi daha uzun, Ford daha düşük maliyetli daha fazla alan elde etmek için arka çıkıntı uzatmanın çözüm üçüncü sıra koltuklar için, evlat edinme gibi görünmüyor.

“Üç sıra Çin için Kenar yaratma ve üretme müşterilerimiz burada dinliyoruz gösterilmiştir. Bizim araştırma Çin'de premium SUV müşterileri daha fazla alan ve konfor için arıyoruz gösterir. Global Ford Kenarında inşa ederek, bu araç ile teslim etmek mümkün olmuştur, " dedi Ford Motor Çin” Başkan John Lawler.
Antalya kudu rent a car
Çin'de, Ford Edge, sadece 2.7 litre EcoBoost V6 benzinli motor 300'den fazla hp üretmek için tahmini ile sunulacak. Ford, yedi koltuklu Kenar Çin dışındaki pazarlarda satışa sunulacak olup olmadığını söylemedi, ama yeni modelin daha fazla ayrıntı 2015 lansmanı yakın paylaşacak söz verdi.Bu VW çok büyük bir hayal kırıklığı içinde Golf R Amerika birleşik Devletleri için Varyant getirmediğim yardım eder mi bilmiyorum, ama otomobil sadece Golf R hatchback için fiyatlandırma duyurdu.

500 Golf R modelleri ilk parti ön sipariş fiyatları $36,595 (artı $820 hedef)itibaren olabilir. Bir turbo 2.0-litre dört silindirli motoru 292hp, VW Golf R şimdiye kadar Amerika birleşik devletleri'nde satılmak için en hızlı ve en güçlü Golf.

Çiftleşmesi için bir standart altı-ileri DSG çift kavramalı otomatik vites, motor sağlar Golf R sprint 0'dan 60 mil (96 km/h) sadece 4.9 saniye, üst hız anma 155 mil (250 km/h).

Önceki modele göre, yeni VW Golf R 36 beygir gücü ve 37 pound-feet (50 Nm) tork daha fazla. Ancak, önemli ölçüde daha fazla yakıt tasarruflu, bir EPA tahmini otoyol yakıt ekonomisi rating 30 mpg (7.8 l/100 km) altı vitesli VOLKSWAGEN, şanzıman, 27 mpg (8.7 l/100 km) önceki manuel şanzıman modeli.
Antalya Kundu Araç Kiralama
Golf R dört çeker sistem, sürücü, beşinci nesil ile 4motıon sisteminin son sürümü Ana kalıcı bir kavrama vardır. Arabayı da yeni bir spor süspansiyon, değişken oranlı direksiyon ve denge kontrol sistemi ilerici özellikleri (“ESC Spor”) izini sürmek için devre dışı bırakılabilir. Diğer özellikler isteğe bağlı DCC adaptif süspansiyon sistemi vardır.

Standart donanım yeni tasarlanmış LED gündüz farları ve dört krom egzoz ipuçları ile Bi-Xenon farlar içerir. İçinde Golf R özellikler spor koltukları, deri oturma yüzeyleri, bir deri sarılmış üç kollu spor direksiyon simidi, ışık, Ar-belirli gereçleri, 5.8-inç dokunmatik ekran radyo SiriusXM Uydu radyo, ışık, Medya Aygıtı Arayüzü (MDI) ile iPhone bağlantısı ve Climatronic çift bölgeli otomatik klima, diğer şeylerin arasında.

VW Golf R, dört kapılı formda 2015 yılının ilk çeyreğinde ABD bayilikler sadece gelecek ve başlangıçta sadece VOLKSWAGEN şanzıman ile satışa sunulacak.Infiniti sonunda Q50L sedan, resmen Guangzhou Auto show'da bu hafta piyasaya sürülecek Çin-özel modeli daha fazla fotoğraf yayımladı.

Uzun dingil mesafesi versiyonu Q50 bir gergin toplam uzunluğu 4,852 mm (191in) ve uzatılmış dingil mesafesi 2,898 mm (arasında 114,1), 48 mm (1.9) daha uzun standart Q50. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi, normal modele göre arka önemli ölçüde daha fazla bacak boşluğu var.
Antalya Lara Araç Kiralama
Araba sadece bir ile arka tekerleklere güç yedi vitesli gönderen 211hp 2.0 litre turbo benzinli motor ile otomatik şanzıman sunuluyor. Sadece Çin'de mevcut, Infiniti Q50L markanın yerel olarak inşa edilen ilk modeldir. Üretim Hubei eyaletindeki City Tesisi bu ayın başlarında başladı. Bitki de QX50L crossover bina önümüzdeki aylarda başlayacak.

Infiniti Q50L modeli 14 hoparlörlü Bose ses yeni bir sistem de dahil olmak üzere kapsamlı bir standart donanım sahip Çin'de 279,800 yuan (yaklaşık $45,700) itibaren başlar.

Infiniti hangi yerel olarak inşa edilecek yarısından 2018 tarafından 100.000 araç modelleri için Çin'de satışlarını artırmayı hedefliyor. 2014, Nissan ait ilk üç çeyreğinde markanın satış neredeyse 20,800 araç 91 oranında yıllık bazda artması ile Çin'de en hızlı büyüyen premium otomobil markası olmuştur.Maybach gibi bir marka öldü, ama Mercedes-Benz var dirilen rozet gibi bir über lüks tabela için ekstra uzun S-Class bu açığa çıkacak neredeyse aynı anda Los Angeles ve Guangzhou otomatik gösterir.

En 5,453 mm (214.7) uzun ve dingil mesafesi 3,365 mm (132.5), Mercedes-Benz, yeni amiral gemisi sedan büyük araba - 200 mm (7.9 in) daha geniş hem de boyutları daha mevcut uzun dingil mesafesi S-Class.

Olarak beklediğin bir araba taşıyan Maybach tabela, tüm bu ekstra uzunluk yararları arka yolcu olan da kendine özgü koltuklar ve diğer özel detayları değişen Maybach markalı parfüm AGARWOOD gümüş kaplama, el yapımı şampanya flüt ve ses amplifikasyon fonksiyonu "çok daha kolay için yolcuları ön iletişim ile arka yolcu". Mercedes Maybach dünyanın en sessiz üretimi salon-Sınıf In dediği gibi gerçekten son işlevi zaten gerek yok.
Antalya Lara Araba Kiralama
Mercedes başlatacak amiral gemisi limuzin şubat 2015'te iki model, S500 tarafından desteklenmektedir bir 449hp(445PS) ve 700Nm 4.7-litre bi-turbo V8 döndüren bir saygın 8.9 lt/100 km (26, 4 oyla mpg ABD)ve aralık-tepesi S600 ile bir 6.0-litre twin-turbo V12 üreten 523hp (530PS) ve 830Nm. Her iki model de KÜÇÜLMÜŞ, ancak aynı yılın temmuz ayında, S500 4MATIC edition dört çeker bir araç alacak.

Ola Källenius, üye Tümen Kurulu Mercedes-Benz Otomobil sorumlu satış yorumladı: "bir ek olarak, portföy S-Class salonlar, Mercedes Maybach S-Class setleri yeni standartlar lüks segment. Aracın münhasırlık randevu ve konfor açısından en yüksek gereksinimleri karşılar."İşin cesur Ford 2016 ile ilgili gezgin bildiğimiz için, orta boy yenilenen SUV çapında video bir tur atalım, ne dersiniz?

Olabilir bana, ama bu benim için Explorer'ın yeni tasarlanmış ön uç daha modern ve Dan koy, daha az uyumlu olarak, yanında orijinal modeli, ve diyebilirim ki aynı durum için yapılan değişiklikler için arka çok.

Öte yandan, buna karşı çıkamazsın yeni 2.3 litrelik EcoBoost turbo değiştirir 2.0-litre birim olarak değil, sadece daha güçlü üreten en az 270hp ve 300 lb-ft (406 Nm), ama Ford da vaat beklediğini "hiçbir fedakarlıktan genel yakıt verimliliği", yani bir kazan-kazan durumu için potansiyel sürücüleri. Artı, İLT-sadece 2.0 EcoBoost modeli aksine, dört tekerlekten çekiş ile kullanılabilir olacaktır.
ANTALYA LARA RENT A CAR
2016 Explorer LA Auto show'da dünya prömiyerini bugün ve satıştan gelecek yaz devam edecek.Bu Kia ilk fotoğrafları Çin'de Guangzhou Otomobil fuarında aracın ilk gelen şey KX3 Kavram.

Hyundai ile aynı platformu dayalı ix25, Kia KX3 Kavram önizlemeleri üretim b segmenti crossover 2015 yılının ilk çeyreğinde üretime girmesi bekleniyor. Motor seçenekleri 1.6 - ve 2.0-litre doğal havalandırmalı benzinli motor, altı-ileri manuel ya da altı-ileri ya ile sunulan otomatik vites olacak.

Dört çekişli bir seçenek olarak sunulacak bekleniyor. Gelecekte, küçük crossover da turbo 1.6-litre bir yedi vitesli-çift debriyaj şanzıman motor alacak.

Genç müşteriler, markanın kaplan burun ızgarası içeren KX3 özellikleri eğlenceli bir tasarımı hedefleyen, yeni farlar LED DRLs ve LED taillamps dile getirdi. Genel olarak, araç içi kameralardan gizli aşılmaz siyah camlar arkasında tutuluyor olmasına rağmen üretime hazır görünüyor.ANTALYA RENT  A CAR

Üretim modeli standart ekipman yan ve perde hava yastıkları, ESC, otomatik klima, arka hava delikleri ve LED gündüz farları, diğer özellikleri arasında yer alması bekleniyor.Başka bir ay, başka bir Japonya için BMW özel, özel, zaten normal modellerde alabilir birçok standart özellikleri ile birlikte geliyor.

Kasım, BMW geçerli kurlar olan 110 adet / €90,200 $132,900 hakkında 11,300,000 Yen bir pop ya da Japonya'da satılacak 740i Executive Edition işlemiş.

Sadece dış yükseltme 19 inç Stil 235 alaşım jantlar, süre iç ilaveler Dakota deri koltuklar mevcut üç farklı renk, kül tahıl antrasit Ahşap kaplama, ön Konfor koltuklar, havalandırma, ve dört bölgeli otomatik iklim kontrolü.

Yönetim baskı, Head-Up Display, Üst Görünüm + Yan görüş Kamerası ve Park dahil olmak üzere birçok ek teknoloji sistemleri otomatik paralel park için Yardımcı olur.VW Rusya'da Koltuk araba satışı, ülkedeki ekonomik kriz ve zayıflayan ruble nedeniyle erken gelecek yıl son vereceğini açıkladı. Eylül ayında, Opel Grubu, Rusya'da benzer üretim sorunlarını gerekçe göstererek ölçek geri alacağını duyurdu.ANTALYA ARAÇ KİRALAMA

Otomobil sert rus ekonomisinin kriz bu yıl, Ukrayna krizinde Moskova'nın rolü ve petrol fiyatlarındaki düşüş üzerinde Batılı yaptırımların tarafından ağır bir yara aldı.

“Koltuk marka durdurma satış yeni araba Rusya'dan 1 ocak 2015, nedeniyle daralma sektörlerde olduğu temsil, genel ekonomik durum Rusya ve döviz kuru dalgalanmaları,” bir sözcüsü Volkswagen Grup Rus Reuters'a.

Koltuk sadece satılan 78 arabalar Rusya'da ekim (yarım, her zamanki gibi) ve uzaklığın 1324 araçlarda ilk on aylık yıllık (yüzde 57)göre, Derneğin Avrupa İşletmeler lobi grubu. Geçen yıl, Rusya'da Koltuk satış genel satış 355,000 at dururken biri 3375 araba rekor seviyeye ulaştı.

Rusya'da otomobil satışları yüzde 10 civarında aşağı, ekim ayında bir önceki yılın ve bu yılın ilk 10 ayında yüzde 13. Analistler ruble düşüş ve tüketicilerin büyük alışveriş yapmak için isteksizlik.kriz suçlamıyorum Ne ile 60. yıldönümü 300 tabela, hangi olduğunu açıkladı 1955 yılında, ikinci nesil Chrysler modern yineleme premium sedan alma konusunda biraz beklediğimiz bir tamamen yeniden tasarlanmış modeli.

Ancak, tamamen yeni bir sürüm Pentastar amiral gemisi sadece bir yenilemek bir tarih getirmek için almıştı yani 2018 için geri itti olmuştur. Makyajlı 300 marka olacak patron Al Gardner Autonews dediği gibi, “karakter ve ruh bir sürü ile gelip arabayı 2005 arabayı geri al”.ucuz-oto-kiralama-antalya

2015 model 30 yeni örgü ızgara önceki modele göre yüzde daha büyük özellikleri ve ortasında marka logosu özellikleri, yeniden tasarlanmış ön ve arka LED ışıklar. Bunun dışında, 300 hemen hemen değişmeden dış görünüşü ile ilgili olarak kalır.

İç bir döner arama için yeni 8 vitesli otomatik şanzıman yerine T şeklinde işlenmiş eski altı-hız ve geliştirir yakıt tüketimi ile 1 mpg BİZE hem karayolu ve şehir içi sürüş.

Önceki arabam hidrolik direksiyon sürücü üç kurulumları Comfort, Normal ve Sport adında arasında geçiş sağlayan bir elektrik tarafından değiştirilmiştir.
/ucuz-arac-kiralama-antalya
7 inçlik ekran paneli ve biraz revize merkezi eklendi bilgi ve eğlence sistemi için 8.4 dokunmatik ekranlı konsolu. Yeri gelmişken, yeni 300 Wi-Fi etkin nokta ve uzaktan kilitlemek isteyen kullanıcılar için (abonelik) akıllı telefon uygulaması ile gelir ve motoru çalıştır kilidini olacaktır.

Motor satır kalır hemen hemen değişmeden, 300HP 3.6-litre V6 veya 363HP 5.7-litre V8 bir seçim ile. Ne yazık ki, 465HP, Hemi V8 SRT versiyonu oldu sarstım ABD pazarı bile olsa yapılacaktır, göre Gardner, “bazı sağ-drive” ülkeler.

Son olarak, 2015 yılına kadar 300 üç donanım versiyonları mevcut olacak: S ve aralık-tepesi Sınırlı Platin.Ford yeniden tasarlanmış bir ön uç, mevcut 2 bin 300 cc dört silindirli, yeni ve daha fazla teknoloji EcoBoost motoru Platin bir dizi alır Explorer SUV, kapsamlı bir makyaj uygulanmış.
luks-oto-kiralama
Explorer için satışa tam zamanında gelecek yaz olacak 25. yıldönümü, 2016 model ince farlar ile yeni bir yüz kazanır ve U-şekilli sis farları, hem mevcut LED teknolojisi ile sunulmaktadır. Yeni bir kafes ızgara daha yükseğe,-kapalı kapalı araç, arka spoiler ve yeniden tasarlanmış farlar kapalı cascade yağmur suyu dış değişiklikleri tam bu kanalları alt üst bagaj konumlandırılmış.

İçeride, 2016 Explorer kolçak sarılmış ve dikişli yüksek bir kapı olur, dokunma duyusu bilgi ve eğlence sistemi üzerinde düğmeler ve daha ince ayrıntılarıyla yerine gerçek düğmeleri.

Yenilenen model şimdi olmak vardı ile Ford'un 2.3-litre EcoBoost dört silindirli turbo motoru olan biraz daha az güçlü daha Mustang, üreten en az 270 hp ve en az 300 lb-ft (406 Nm) tork. Yeni motor mevcut model için 2.0-litre EcoBoost dört silindirli mevcut yerini alır. Üste kullanılabilir, XLT ve Sınırlı serisi, aşırı akım 2.3-litre EcoBoost 12,5 oranında daha fazla beygir gücü vermesi bekleniyor ve yüzde 11 daha fazla tork 2.0-litrelik ünite. Ford da 55 mil ve 75 mil arasında kez hızlarda yüzde 10 otoyolu geçişi artırır diyor. rent a car antalya

Temel, XLT ve Sınırlı modeller için standart motor 3.5 litre V6 tork 290 hp ve 255 lb-ft (345 Nm) ile eşleştirilmiş altı vitesli üreten otomatik şanzıman kalır. Explorer Sport ve Platinum edition bir standart 3.5-litre EcoBoost V6 ile yaklaşık 365 beygir gücü ve tahmini 350 lb-ft (474 Nm tork, ayrıca çiftleşmesi ile bir altı-ileri otomatik.

2016 Ford Explorer başka vurgulamak SUV daha lüks bir görünüm ve dışarı veren yeni Platinum serisi bu sınıfta. Dış yükseltmeleri vardır standart LED farlar ile imza aydınlatma, standart çift panel tavan camı, gümüş boyalı ön ve arka kızak plakası elemanları ve 20-inç jantlar ile parlak makine yüz ve kararmış karanlık boyalı cepler.

Platin serisi getiriyor daha fazla geliştirmeleri içinde, dahil olmak üzere yeni multi kontur ön koltuklar sarılı Nirvana deri ile mikro-perforasyon, özel kapitone dikiş, fırçalanmış alüminyum ve saten-bitmiş kül ahşap kapı panelleri ve gösterge paneli, ahşap kesilmiş, deri-sarılmış ve ısıtmalı direksiyon simidi ile fırçalanmış alüminyum Ford oval ve daha fazlası./konyaalti-arac-kiralama

Yeni teknoloji özellikleri, 2016 Explorer alır ön ve arka kameralar ile pullar, geliştirilmiş aktif park yardımcısı ile dik park asistanı, park çıkış yardımcısı ve yarı-otomatik paralel park, akıllı-şarj USB bağlantı noktaları boyunca, eller-serbest yük kasası, 500-watt Sony müzik Sistemi, Aktif Izgara Panjur ve hava perdeleri.Burada, tüm görkemiyle; yeni K-3, küçük bir crossover yapma Mazda'nın ilk girişimi resmen bu hafta LA Auto show'da ortaya çıkacak.

Kullandığı aynı ‘Kodo tasarım dili olarak araba dayanır, Mazda2 sub-kompakt hatch ile de paylaşıyor iç olan bir temiz, modern bir görünüm ile büyük bir pop-up bilgi ve eğlence ekranı ve sportif üç kollu direksiyon simidi.

Bu K-3 biner aynı 2,570 mm (101.2) dingil mesafesi olarak Mazda2, ama kesinlikle daha uzun (+215mm / 8.5) 4,275 mm ve daha uzun (55 mm / 2.17) 1,550 mm (61 in)
Konyaaltı Araba Kiralama

Ön ve all-wheel sürücü sürümlerini hem de sunulacak, Kuzey Amerikan modeli ile Mazda tarafından güçlendirilmiş olması SKYACTIV-G 2.0-litre benzinli motor. Mazda başka ayrıntı vermedi, ama dört silindirli ünite sadece 6 ileri otomatik SKYACTIV bir birleştiğinde olacağını düşünüyoruz.

Avrupalı alıcılar olacak genişletilmiş bir seçim üç motor da dahil olmak üzere söz konusu 2.0-litre benzinli motor iki güç çıkışları ve Mazda'nın SKYACTIV-D 1.5 litre temiz dizel, eşleştirilmiş altı-ileri manuel veya otomatik vites. Çıkış teknik özellikleri daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

K-3'ün küresel lansmanı 2015 ve aynı yılın yaz aylarında ABD'DE bahar aylarında Japonya ve Avrupa'da başlayacak.Çarşamba günü adam LA Auto show'da ilk olacak yeni Prologue Konsept sorumlu olan tasarım, Marc Lichte, markanın baş öngördüğü Audi yeni yüzü işte.

Patronu Ulrich Hackenberg Audi göre, Prolog bize dört halkalı marka için yeni tasarım yönünü bir tat verir.
konyaalti-antalya-rent-a-car
Audi taşındığında “[ed. not: 2014], Marc Lichte tasarım bir saldırı başlattı,” dedi Hackenberg. “Audi DNA net felsefe ve hassas bir anlayış, onun bizim için tamamen yeni perspektifler açıyor bu tasarım bir strateji geliştirelim. İlerici ve son derece duygusal; markanın teknolojik yeterlilik ve kalite talep mükemmel bir şekilde ifade eder. Audi prolog ilk savunucusu - öyle bir ‘imza car’ Audi.”

Prolog büyük spor coupe ölçüm 5,100 mm (16.7 ft) uzunluğunda, 1,950 mm (6.4 ft) geniş ve 1,390 mm (4.6 ft) uzun süre binmek bir 2,940 mm (9.6 ft) dingil mesafesi. Eğer üretilecek olsaydı, kapatır rakibi Mercedes-Benz S-Class Coupe olurdu.

Marc Lichte yaratılışı şekilde açıklar: “sportif, hafif tasarım ve quattro sürekli açılımı dört teker çekişli Audi. Audi prolog, bu know-how, yeni bir form içinde ifade ediyoruz - tekerlekli lüks sınıfta sportif otomobil koyduk. Bizim takım dış ve iç tasarım hem de yeni yaklaşımlar aldı.”
Kiralık Araba Antalya
Gösteri arabası tarafından desteklenmektedir bir 4.0-litre twin-turbo V8 üreten 597hp (605PS) ve 750 Nm (553.2 lb-ft) tork o hızlandırır dört tekerlekten çekiş modeli 100km/h (62mph) 3.7 saniye.

Audi de 1,980 kg yüksüz ağırlığı olduğunu söyler (4,365.8.6 2 lb) ve döner kombine yakıt tüketimi 199g/km CO2 emisyonları eşittir l/100km (27.4 US mpg), (320.3 g/mil)

Ayrıca arka tekerlekler beş derece, ve yeni için, beş-link aracın her iki ucunda da durdurulması açar tekerlekli dinamik direksiyon, vardır.Bu yüksek-po modelleri ile Cadillac çalışacağız rekabet ile BMW M3 Sedan ve M4 Coupe: yeni 2016 ATS-V Sedan ve Coupe, hangi resmi olarak sunulan havva LA Auto Show.

İki ATS-V spor arabalar geliyor gelecek bahar tarafından desteklenmektedir bir twin-turbo 3.0-litre V6 çalkalar 455hp ve (339 kW) 445 lb-ft (603 Nm tork sağlayan bir 0-60 mil hızla gidiyor vadede 3.9 saniye ve bir üst hız aşan 185mph (298km/h).
filo-arac-kiralama-sirketler
Güç transfer için arka tekerlekler ile bir altı-ileri manuel şanzıman Active Rev Maç, asansör değişen ve fırlatma kontrol, ya da bir kürek-shift 8 vitesli otomatik sunan fırlatma kontrol ve Performans Algoritma Shift.

Cadillac gözden geçirilmiş ve alçaltılmış bir süspansiyon ve daha geniş ön ve arka parça ile şasi değişiklik yapmak için burulma sertliği yüzde 25 normal ATS üzerinde.

V modeller sınırlı kayma standart elektronik bir diferansiyel, yüksek performanslı Brembo fren sistemi, üçüncü nesil Manyetik Sürüş Kontrolü ve Performans Çekiş Yönetimi. Sürücü tarafından seçilebilir modları beş farklı olacaktır ihtiyaçlarınız için otomobilin kullanım özelliklerini ayarlamak ve yardım istiyor.

Tasarım açısından, dış aero değişiklikler SEMA-tarzı sonradan aklına gelmiş gibi görünen orijinal değerlendirmelerimiz devam edeceğiz. İçinde, 16-yollu ayarlanabilir ön koltuklar öne performans RECARO.
filo araç kiralama fiyat listesi
Cadillac daha agresif bir ön splitter da dahil olmak üzere, havalandırma hood döşeme ve arka eski difüzör ile birlikte kompozit rocker uzantıları ile Karbon Fiber ve Parça paketleri ve gövde rengi arka uzun bir spoiler sunacak. Parça paketi silinirken bir Performans Veri Kaydedici ve düşük kütleli bir pil ekler, "paspas ve lastik şişirme kiti standart zemin ağırlığı kaydetmek için" - Cadillac sözleri, bizim değil.Akşam saat 8 PST veya 11 EST, Mazda abd atlamak aşağıda kontrol edebileceğiniz canlı yayın yayın yoluyla 2014 LA Otomobil fuarı öncesinde ortaya koymaktadır erken resmi bir görünüm verecektir.

Mazda'nın sunuşları dünya prömiyeri yapılan yeni 2016 K-3 küçük crossover dayalı çalışan dişli Mazda2 küçük araba ve tazelenmiş 2016 Mazda6 sedan ve C-5 kompakt crossover, artı Kuzey Amerika otomobil fuarı ilk nesil 2016 MX-5 roadster.

Kenara gelen bu modeller, Mazda söyledi aynı zamanda görüntü dünya Kupası yarış versiyonunun 2016 MX-5 yanı sıra diğer özel yarış ve kapalı araç proje" onun LA show dur.Mercedes bugünkü SLK-çatı sabit bir coupe versiyonu oluşturmak için bir planı yok. Öyle olsa bile, Theophilus Chin gibi, bize bir next-gen modeline göre mi acaba bize ne göstermek için bir görüntü yarattı.
en ucuz araba kiralama fiyatları antalya
Estetik tek başına dayalı, çatı da geçerli SLK uygun diyoruz. Daha üç-çeyrek önden daha görünüm arkadan görünüyor, ama ikisi de gerçekten çok saldırgan.

Açıkçası (sertlik) faydaları kullanım olurdu, belki Mercedes kendi uygun küçük spor araba oluşturmak için bak. Bir şeyler motorları V6 daha büyük olan AMG GT altında oturmak.

SLK yerine yeni bir isim SLC verilir de alacaksınız. Mercedes-ebil yapmak bir biraz farklı hardtop modeli ve çağrı başka bir şey, bir görev gibi keskin sürücü aralığı ile biraz daha fazla güç (gibi Porsche mu ile Cayman ve Genişletilmiş).En az bir ay önce, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) CEO'SU Sergio Marchionne açıkladı planı için spin off Ferrari, baş tacı Grup aile için 45 yıl, ayrı bir varlık ve listesi, yüzde 10 hisseleri borsada.
ekonomik araç kiralama antalya
Şimdi olsa da, Bloomberg raporları Londra merkezli teslim edilmesiyle birlikte verilen belge, BİZİ endişelendiren, kendi mali işlemleri ile Ferrari, belirten “Önce ayrılmasını istiyoruz girin diğer hareketleri de dahil olmak üzere dağılımları ve transfer nakit Ferrari şu anda tahmini 2,25 milyar avro.”

Uzun lafın kısası, SATICI BİZİ alacak süper otomobil üreticisi sağlar önce Ferrari $2.8 milyar, hissedarlara temettü dağıtma.

“Marchionne, küresel genişleme planlarını finanse etmek için yapabileceği tüm nakit paraya ihtiyacı var”, Erik Gordon diyor Michigan Üniversitesi işletme profesörü

“Özü düşünüyor nakit olarak masa, raf, kahve makineleri ve likidite dönüştürmek o başka bir şey indirir”, diye ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder